Onze service pakketten

Onze service pakketten


Onze Services
Het doel van de services die worden aangeboden door Alanya Dreams is om een goed eigendom en goede gezondheid te bieden aan al onze klanten die vastgoed kopen in Alanya.

Een woning kopen bij Alanya Dreams,
is slechts een begin…Voor after sale management van het appartement in Alanya, verzorgen wij after sale service met ons technische team en personeel. Profiteer dus van onze Alanya Dreams Service voor maar € 150,- per jaar.

1- After sale appartement management
2- Elke 15 dagen luchten van het appartement
3- Verzekering van het appartement
4- Betaling van elektriciteit en water
5- Onroerend goed- en vuilnisbelasting

1.Wij helpen u bij het meubileren van uw nieuwe huis.Na de aankoopprocedure helpen wij u ook bij het decoreren van uw huis en om meubels uit te kiezen uit een van de catalogi op ons kantoor, onder het genot van een kopje Turkse koffie of u kunt uw keuze bepalen tijdens een bezoek aan de meubelwinkels.
2-Technische Service
Wij lossen uw problemen op met onze Technische Service bij eventuele problemen in uw nieuwe huis (met bijvoorbeeld water of electriciteit).

Luchthaven transfer
Wij helpen u graag bij uw verzoek om een retourtransfer tussen de luchthaven en uw woning (u kunt uw aanvraag op de pagina ‘luchthaven transfer’ verzenden via e-mail). Als u ons uw vluchtinformatie stuurt, zorgen wij ervoor dat iemand uit ons team u op de luchthaven opwacht om u af te halen. Al onze transfers zullen worden bevestigd via e-mail. Een transfer kost 15 Euro en voor kinderen onder 7 jaar is het gratis. Gazipaşa airport op een afstand van 45 km is geopend voor nationale vluchten en wanneer deze luchthaven ook voor internationale vluchten wordt opengesteld zullen transfers vanaf Gazipaşa respectievelijk nog voordeliger zijn.

Autoverhuur
Wanneer u een auto wenst te gebruiken als u in Alanya bent, op vakantie of om uw woning te bezoeken, helpen wij u graag bij het huren van een auto.

Vertaling
Wij helpen u graag bij het vinden van een professionele vertaler, beëdigd of onbeëdigd, voor uw officiële of privé papieren.

Guide
Wij regelen een professionele gids en tour organisatie voor uw toeristische en historische excursies. Daarnaast regelt Alanya Dreams een auto met een chauffeur en Engelse, Nederlands en anderstalige vertalers om u zonder problemen op weg te helpen naar een bank of winkel. Deze service bespaart u een hele hoop tijd en energie, zeker als u er een hele dag (8 uur) gebruik van maakt tegen een kleine vergoeding. Erg gemakkelijk wanneer u voor slechts een beperkt aantal dagen in Turkije bent.

Schoonmaakservice
Onze schoonmaakservice houdt in dat uw appartement of villa wordt schoongemaakt voor of tijdens uw vakantie, door professionele schoonmakers. Op uw verzoek regelen we allerlei soorten schoonmaak, zoals tapijtreiniging, het poetsen van uw vloeren, ramen, badkamers, het wassen van uw was en het schoonmaken na werkzaamheden in uw woning. Dit alles wordt gedaan met speciale schoonmaakmiddelen en materialen.

Excursie service
In dit gebied zijn veel reisorganisaties actief, dus hebben wij een aantal van hen geselecteerd om u door de meest prachtige plaatsen van Turkije rond te leiden. Hieronder zijn plaatsen als Cappadocië, Side, Aspendos, Pamukkale en vele anderen. Natuurlijk kunt u ook daguitjes maken in Alanya zelf, zoals een jeepsafari door het Taurusgebergte of een bootreis langs grotten, over de Mediterraanse Zee. Wij organiseren zulke unieke excursies en daguitjes speciaal voor onze eigen klanten.

Hamam
De hamam, ook wel Turks bad genoemd, staat voor veel meer dan alleen een gemeenschappelijk bad of reiniging. Het is een ritueel waarin de elementen zijn verankerd, voor de reiniging en zuivering van het lichaam. Sinds het ontstaan ervan, is het Turks bad veel meer dan alleen een plaats om de huis te reinigen. Het was intiem verbonden met het alledaagse leven, een plaats waar mensen van elke stand en klasse, jong en oud, rijk en arm, stadslui of dorpelingen, samen konden komen. Ervaar dit pure gevoel van oosterse luxe met onze Hamam service.

Alanya Dreams Friendship

Soms kunt u kleine dingen doen om anderen gelukkig te maken. Als u nog kleding thuis heeft die u niet meer wilt gebruiken, gooi deze dan niet weg. Wij doneren deze graag aan de armen op het platteland rond Alanya.

Misschien heeft u dingen of kleren die u niet meer gebruikt hebt en niet gaat gebruiken?
Of kunnen dingen die u in Alanya heeft gekocht en nu niet meer nodig heeft.

Al deze dingen kunnen naar het kantoor van Alanya Dreams worden gebracht, zodat we via de gouverneur van Alanya sociale steun kunnen geven aan arme gezinnen.

Het meest krijgen we oude en gebruikte kleding, dit is even welkom en er is geen reden voor schaamte om een gebruikt iets weg te geven. Het helpen van de armen op deze manier geeft waardigheid aan de gever.

Alanya Dreams stimuleert al onze klanten een steentje bij te dragen. Dank u bij voorbaat voor uw hulp!