Over Ons

Over Ons


Alanya Dreams

Welkom bij  Alanya Dreams makelaars
De juiste makelaar maakt het verschil! Bij Alanya Dreams is het verschil waar u op kunt rekenen!
Bent u van plan om een woning in Alanya te kopen of verkopen? U kunt dan contact met ons opnemen voor een vrijblijvende evaluatie!.
Alanya Dream is een nederlandse makelaardij gespecialiseerd in vastgoed in Turkije (regio Alanya en omgeving) gelegen aan de Turkse Riviera.
De afgelopen jaren, hebben wij een solide en stabiel bedrijf in de vastgoedbranche voor Alanya en omgeving opgebouwd. Onze deskundige ervaring, heeft onze positie in de markt versterkt en onze kennis van zaken en lokale connecties zijn van groot belang en voordeel voor onze clienten.
Indien u van plan bent om een woning te kopen of te verkopen in de regio Alanya dan bieden wij u een succesvol resultaat en een betrouwbare service.
Onze hoge standaard van kwaliteit en services gaan ook door nadat u een woning heeft gekocht.
Waarom zou u kiezen voor Alanya Dreams ?
In alle aspecten heeft u te maken met een professionele, ervaren makelaar. Onze no nonsense mentaliteit en betrouwbaarheid zijn al bekend world wide. Voor informatie kunt u altijd met ons contact opnemen info@alanyadreams.nl wanneer u wenst.

Veilig een luxe huis kopen in Alanya. Uw droom die bij ons werkelijkheid wordt! Zonder uitzondering geweldige locaties om regelmatig zonvakantie te houden, als investering of om te overwinteren. Dan bent u bij ons aan de juiste adres.

Onze motto is: “We don’t sell homes, We sell a lifestyle”